Hoe u uw wachtwoord in WordPress kunt wijzigen

Hoe u uw wachtwoord in WordPress kunt wijzigen. In deze zelfstudie wordt ervan uitgegaan dat u al bent aangemeld bij WordPress en hoe u uw wachtwoord kunt wijzigen. Klik op Gebruikers in de linkermarge. Klik vervolgens op Uw profiel. Blader helemaal naar beneden aan de onderkant van deze pagina. Voer hier een nieuw wachtwoord in. […]

Read More

Hoe u uw profiel in WordPress kunt bewerken

Hoe u uw profiel in WordPress kunt bewerken. Deze tutorial gaat ervan uit dat je al bent ingelogd op WordPress en je zult zien hoe je je profiel kunt bewerken. Klik op Gebruikers in de linkermarge. Klik vervolgens op Uw profiel. In dit scherm kunt u opties bewerken met betrekking tot de visuele editor en […]

Read More

Hoe u uw header in WordPress kunt veranderen

Hoe u uw header in WordPress kunt veranderen. Deze tutorial gaat ervan uit dat je al bent ingelogd op WordPress en je zal laten zien hoe je je header afbeelding kunt veranderen. Klik op Uiterlijk in de linkermarge. Klik vervolgens op Koptekst. Hier kunnen we een voorbeeld van onze huidige header bekijken. Om onze koptekst […]

Read More

Hoe categorieën in WordPress te beheren

Hoe categorieën in WordPress te beheren. In deze zelfstudie wordt ervan uitgegaan dat u al bent aangemeld bij WordPress en hoe u uw categorieën kunt beheren. Klik op Berichten in de linkermarge. Klik vervolgens op Categorieën. Hier kun je een nieuwe categorie toevoegen… laten we dat nu doen. Als u klaar bent, klikt u op […]

Read More

Hoe een nieuw bericht te schrijven in WordPress

Hoe een nieuw bericht te schrijven in WordPress Deze tutorial gaat ervan uit dat je al bent ingelogd op WordPress en je zult zien hoe je een nieuw bericht schrijft. Klik op Berichten in de linkermarge. Klik vervolgens op Nieuwe toevoegen. Voer een titel in voor je nieuwe bericht… Voer vervolgens de inhoud van uw […]

Read More

Hoe gebruikers te beheren WordPress

Hoe gebruikers te beheren WordPress. In deze zelfstudie wordt ervan uitgegaan dat u al bent aangemeld bij WordPress en hoe u gebruikers kunt beheren. Klik op Gebruikers in de linkermarge. Klik vervolgens op Nieuwe toevoegen. Voer een gebruikersnaam en e-mailadres in voor de nieuwe gebruiker. Voer vervolgens de voor- en achternaam van de gebruiker in. […]

Read More

Hoe pagina’s in WordPress te beheren

Hoe pagina’s in WordPress te beheren Deze tutorial gaat ervan uit dat je al bent ingelogd op WordPress en je zult laten zien hoe je pagina’s moet beheren. Klik op Pagina’s in de linkermarge. Klik vervolgens op Nieuwe toevoegen. Voer een titel in voor de nieuwe pagina. Voer vervolgens de pagina-inhoud in. U kunt hier […]

Read More

Hoe plug-ins in WordPress te beheren

Hoe plug-ins in WordPress te beheren. Deze tutorial gaat ervan uit dat je al bent ingelogd op WordPress en je zult laten zien hoe je plug-ins moet beheren. Klik op Plug-ins in de linkermarge. Klik vervolgens op Geïnstalleerde plug-ins. Deze pagina toont u een lijst van al uw geïnstalleerde plug-ins. Vanaf hier kunt u uw […]

Read More

Hoe een opmerking in WordPress te schrijven

Hoe een opmerking in WordPress te schrijven. Deze tutorial gaat ervan uit dat je al bent ingelogd op WordPress en je zult zien hoe je een commentaar schrijft. Laten we eerst naar onze live website gaan. Zoek het bericht waarop je een opmerking wilt plaatsen en klik vervolgens op Een reactie achterlaten. Voer je reactie […]

Read More

Hoe u uw WordPress-installatie bijwerkt

Hoe u uw WordPress-installatie bijwerkt. In deze zelfstudie wordt ervan uitgegaan dat u al bent aangemeld bij WordPress en kunt u zien hoe u uw WordPress-installatie bijwerkt. Allereerst kunt u zien welke versie van WordPress u hier gebruikt. Klik op de koppeling Updates in de linkermarge. Dit is waar je naartoe gaat om je WordPress-installatie […]

Read More